Følgende er medlemmer af Det Danske Afrika Selskab
(bemærk at medlemslisten ikke er komplet)

Ulrik Stadtler Sandberg
Business Advisor hos The European Business Chamber of Rwanda (EBCR) Kigali.
Kandidatstuderende ved Center for Afrikastudier (CAS) København.

Thomas Mandrup
Har arbejdet med afrikanske forhold og sikkerhedspolitik i de sidste 25 år. Har lavet feltarbejder i Sydafrika, Mozambique, DR Congo, Somalia, Darfur/Sudan, Kenya, og Etiopien. Har har boet i Sydafrika i flere omgange siden 1996, sidst fra 2017-2020, og er fortsat halvtid tilknyttet Stellenbosch University som professor.

Ib Kok Hansen
Har gennem de seneste 25 år rejst i Afrika i forbindelse med arbejde og fritid. Har arbejdet ca 10 år i Afrika, primært som politisk rådgiver og juridisk rådgiver i krisestyringsmissioner for Udenrigsministeriet/EU/AU i Sudan, Etiopien, Sydsudan og Somalia. Har været valgobservatør i Egypten og Zambia.

Zahra Mohamed
Har familiemæssige relationer på Afrikas Horn og har i den forbindelse rejst meget i Somaliland, Etiopien og Djibouti

Lars Graudal
Har arbejdet med udviklingsbistand og forskning indenfor skov siden 1985. Har  boet i Nairobi i 6 måneder om året ifm. professionelle virke.

Helle Levinsen
Har familemæssige relationer til Togo, og har rejst en del i Kenya.

Oksana Zubko Buus
Arbejder i Huawei, med interesse for Afrika.

Henriette Kabell
Antropolog og arbejder i IT virksomhed i Danmark og Kenya.

Mikkel Ramlyng
Bosiddende i Addis Ababa i Etiopien. Luftkaptajn for Ethiopian Airlines. Har fløjet til stort set alle lande i Afrika. Er specielt begejstret for Tanzania og Congo.

Paul Remi Ademola Bøgholm
Halvt Nigerianer med rødder i Abeokuta, bosidende i Danmark. Har besøgt Nigeria.

Carl-Frederik Bøckel
Har stor interesse for Afrika herunder Afrikas kultur og natur

Robin Ørnsklinth
Har stor interesse i Afrika, pga. familie og bekendte, som bor på kontinentet.

Ras Manyo
Fra Ghana. Har været udstationeret for FN i Eritrea, Ethiopia, Liberia og Sierra Leone. Har studeret in Nigeria og Sydafrika. Har bl.a. arbejdet for BMCE Bank of Africa Ghana Limited inden for Risikohåndteringen.

Anette Thorn Mathiesen
Har arbejdsmæssig og privat interesse i Afrika især inden for Global Health. 

Sonia Baptista
Født i Nairobi Kenya, men er oprindelig fra Goa Indien. Boede i /var tilknyttet Aba Nigeria fra 1978 til 1984. Har siden 2012 indledt tætte samarbejdsrelationer med virksomheder i Kenya med daglig kontakt med samarbejdspartnere.

Bjarne Andersen
Har lang 43 år lang karriere i forsvaet. Kom i 2005 til Eritrea og Etiopien som militær observatør for  FN for UNMEE (United Nations Mission Ethiopia and Eritrea). Åbnede i 2013, sammen med hustru, Mayleko Lodge i Gonder. Flyttende efter endt karriere som general (Chairman of the Militart Committee) i NATO til Etipoien. Er involveret (som Captain) i Old Legion Golf Course på den britiske ambassade i Addis Abeba.

Bjarne Lühr
Har boet i Etiopien siden 2003 og ejer mejeriet Countryside. Har derudover arbejdet i Kenya, Nigeria, Uganda, Ægypten, Syd Sudan, Sudan og Libyen.

Suzette Knudsgaard
Har haft en række ledende stillinger indenfor henholdsvis auto- og luftfartsbranchen med fokus på de afrikanske markeder. Har i den forbindelse boet en årrække i Etiopien. Ejer og driverer, sammen med Bjarne Lastein, hotellerne Postgården i Holsted og Chambre d’hôtes Moulin Bleu

Bjarne Lastein
Luftkaptajn og har arbejdet for en række luftfartselskaber med destinationer i Afrika. har bl.a. været ansat i Etiopean Airways. Ejer og driver, sammen med Suzanne Knudsgaard, hotellerne Postgården i Holsted og Chambre d’hôtes Moulin Bleu

Kasper Brejnholt Bak
Har som byplanlægger været med til at udvikle et forslag til en Masterplan for Nairobiregionen. Driver et riad-hotel i Marrakech og påtænker opstart af forskellige udviklingsprojekter i Gambia. Har etableret udstillinger om klimaforandringer, bla. udstillet på COP 22 i Marrakech, gennem firmaet Mind the Earth

Astrid Marie Lauridsen
Voksede op i Tanzania; boede der i årene 1967-1982 i Dar es Salaam, Mbeya og Moshi. Har i perioden 2016-2019, som ansat, kørt nogle sommerskoleforløb i et samarbejde mellem VIA University College, Aarhus N og MS TCDC i det nordlige Tanzania.

Lars Olsen
Har virket i Vestafrika 1971-1986 tilknyttet købmand Erik Emborg, Aalborg og selskaberne Emidan A/S og Cerekem A/S. Direktør for Fan Milk Ltd, Accra, Ghana 1971-75. Direktør for Jos International Breweries Ltd samt landbrugsselskabet BARC Ltd, Jos, Nigeria 1975-86. Har stor interesse for Afrika og for afrikansk kunst og kultur. Foretager rejser til afrikanske lande.

Frank Bugembe
Født i Uganda. Murermester i Rank byg service. Har boet 25 år i Danmark, men har siden været på et par rejser gerne til Uganda. 

Helge Rosenberg
Har arbejdet med salg og udvikling af miljø og infrastrukturprojekter i Afrika siden 2008. Stiftede i 2012 Haldor Topsøe’s regionale kontor i Sydafrika og var MD til 2016. Erfaring med strategi, udvikling og implementering af CSR og uddannelsesaktiviteter i bl.a. Sydafrika og Uganda.

Kwame Adams
Født i Ghana og var køkkenchef og ejer Restaurant Mama Africa, der lå på Griffenfeltsgade på Nørrebro.

Anna Gosz
Har studeret relationerne de berbiske og tuaregiske folkeslag. Har arbejdet i Egypten og Marokko og været med FN til Mali. Har arbejdet for EU’s fælles udenrigstjeneste i Bruxelles, og dækkede de europæiske relationer til hhv. Niger og Mauretanien. Arbejdet pt. for Udenrigsministeriet med de overordnede afrikanske og europæiske relationer.

Line Bisgaard
Har boet i Tanzania, i en periode, og var fotograf på flere Danida støttede undervisnings projekter. Har besøgt kontinentet 15 gange, primært for at tage billeder.

Morten Bonde Pedersen
Har boet tre år i Afrika. Har rejst over 20 gange til kontinentet og besøgt 13 afrikanske lande. Har som journalist skrevet fra Afrika til alle væsentlige landsdækkende aviser, radio, magasiner. Senest i Berlingske og Kristeligt Dagblad fra Mali. Har for nylig investereret i en mindre virksomhed i Kenya og holder mig løbende opdateret om landet.

Doris D. Myers
Er fra Liberia og har opstartet den uafhængige og frivillige organisation Liberians Encouraging Students in Science and Technology (LESSAT). Organisationen har som formål at inspirere unge afrikanere til at opstarte karriere indenfor naturvidenskab og teknologi og matematik. På længere sigt er det målet at sikre en større afrikansk uafhængighed.

Jette Ingrid Hansen
Har stor interesse for Øst Afrika, specielt Kenya som oftest besøges pga. familie. Har været aktiv i et klima- og kystbeskyttelsesprojekt i Kenya i mangroven syd for Mombasa, hvor der blev udplantet træer. Er aktiv i Kenya gruppen under Mejerifolk uden grænser.

Pia Grüner
Har været underviser i fransk ved Center for Afrikastudier. Har stor interessen for afrikansk kultur, og har undervist flere erhvervsvirksomheder i fransk sprog og afrikansk kultur. Har været sekretariatschef hos Videnskabernes Selskab.

Olivia Bryanne Zank
Bosat i Rwanda 2015-2020 og har firmaet, Benefactors, der. Har arbejdet som rådgiver for landets handelsministere. Har også tidligere arbejdet i Madagascar i 2008, Sydafrika i 2009 og Kenya-Uganda i 2012. Har en master i udviklingsøkonomi fra England med fokus på Afrika.

Kojo Frimpong
Ghaneser og har boet i Danmark 20 år og driver virksomheden Kojoservice

Elisabeth Willemoes
Har som barn boet i Congo, Kinshasa, og har rejst igennem øst, syd og nord afrika. Er engageret i Tandsundhed uden grænser og har medvirket til at igangsætte tandsundhedsfremmende projekter og skrevet en manual til skolelærere i Rwanda. Har fungeret som teamleader for frivilligt udsendte samme sted ad flere omgange.

Anne-Marie Matthiesen
Født og opvokset i Rwanda, og har stadig familie der. Har arbejdet på afrikanske ambassader i København bl.a. Bénins Ambassade og Côte d’Ivoires ambassade. Er formand for Umurage, en Rwandiske kulturforening, og er i bestyrelse i kulturhavns festival, som lige netop arbejder sammen med mange afrikanske kuturforeninger.

Monica Krølland
Født i uganda og har boet i dk siden 1989. Har særlig interesse for udvikling i afrika.

Bakhwi Lorelli Kragh
Fra Botswana, og bor nu i København. Leder efter kontakter indenfor uddannelse og skolebygning. Er interesseret i uddannelse, produktion og bæredygtig udvikling.

Henrik Kähler
Bestyrelsesformand og medlem af den almennyttige FAHU Fonden. Har i de senere år engageret sig i projekter, der hjælper subsistence farmers med at øge deres produktion gennem bedre dyrkningsmetoder, bedre afgrødesorter og bedre samarbejde bønderne imellem. Projekternehar primært været i Tanzania, Kenya og Rwanda.  Har investeret i nogle startups, der har fokus på markeder i Afrika, bl.a. Unumed, Heliac og GO-Pen.  P.t. er involveret i et projekt for genetablering af regnskov i ækvatorbæltet i Afrika.

Mette Ehlers Mikkelsen
Arbejder som bestyrelsesformand for en virksomhed i Malawi. Har arbejdet som diplomat, eksportrådgiver og bestyrelsesmedlem, med fokus på internationalisering, i 25 år. Har rejst i 28 lande på det afrikanske kontinent, og har som mål at besøge alle øvrige lande.

Søren Aarup Jegindø
Har haft lederstillinger for flere danske virksomheder i Østafrika, og har boet der i mere end 15 år. Var medstifter og tidligere formand for ‘Nordic Business Association‘ i Uganda.

Kasper Torup-Villadsen
Har boet i Mombasa, Kenya, i perioden 2007 – 2009 og sidenhen fra 2016 – 2020 i Accra, Ghana. Har arbejdet med og i Afrika omkring primært logistik, indkøb og produktion. Har besøgt mere end 20 afrikanske lande igennem de senere år. 

Søren Truelsen
Arbejder med energiprojekter i Ghana

Trine Sig
Administrerende direktør for virksomheden Real Relief. Har arbejdet i Afrika i de sidste 20 år, primært med at bekæmpe malaria. Er nu på en mission der går ud på at inspirere, ’empower’ og forbinde piger og kvinder mhp at forandre og forbedre verden.

Jean Petersen
Født og opvokset i Malawi og har familie der. Er i Malawi hvert anden år. Har samarbejdet med NGO’er i Malawi.

Christian Ege Jørgensen
Har, som leder af Det Økologiske Råd (nu Rådet for Grøn Omstilling), arbejdet med klima og miljø. Var i periodne 2013-17 formand for NGO-paraplyen 92-gruppen, hvor målet var at fremme bæredygtighed/Verdensmål i Syd-landene, særligt Afrika. Arbejder pt. på at udvikle et projekt til støtte for Etiopien, som skal støtte op om deres kurs mod mere demokrati, fred og menneskerettigheder – i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp og Mellemfolkeligt Samarbejde. Har besøgt flere lande i især Østafrika.

Nanna Pryds Leth Nissen
Har været flere gange i Tanzania tre gange og opbygget relationer til en familie i Arusha. Vil gerne starte et humanitært projekt i byen, med fokus på børns skolegang.

Christian Sørensen
Har arbejdet og boet i Tanzania, Eritrea, Gambia og Kenya – ialt 23 år. Skrevet bogen: Med Løbesko i Afrika

Peter Skov
Har Afrika erfaring siden 1986 fra 4 år i Libyen i fire. Stiftede i 2002 et skovbrugsselskab i Sydsudan, der dækker et område på ca. 26.000 hektar skob og omkring 800 medarbejdere tilknyttet virksomheden,  Equatoria Teak Company Ltd., der også omfatter kaffe, peanuts og moringa produktion.

Casper Andersen-Pedersen
Har været på studietur i Uganda i forbindelse med uddannelse til Agrarøkonom. Ønsker at bruge uddannelse til at starte egen virksomhed i Afrika – Uganda, Ghana, Angola eller noget helt tredje.

Marlene Hoyer
Har interesse for at bidrage med bæredygtige løsninger for folk, erhverv, landbrug, energi, affald osv. i Afrika og under hensyn til dyrelivet i Afrika.

Mikkel Jensen
Har arbejdet 8 år i Afrika, fra 2010-2018 i Ghana, Congo-Brazzaville og Gabon. Har arbejdet som savværksbestyrer, og med at bygge træhuse.

Jacob Vahr Svenningsen
Var i Gambia I 2008 og er siden vendt tilbage i 2010 for at etablerer virksomhed. Etablerede et projekt i det Nordlige Ghana i 2016. Er kørt videre som virksomheden eGro Ghana Ltd., siden 2017-2019 med moderselskab i Danmark

Christopher Onwurah
Født og opvokset i Nigeria og har desuden boet i Swaziland og rejst til forskellige afrikanske lande.

Charlie Uldahl Christensen
Booede i 2013 i en maasailandsby i Tanzania, som forstander for børnehjemmet Lengasti Children Center. Stifter af organisationen Walking for Water. Har fra Maj 2016 til August 2019 vandret langs hele vestkysten fra Tangier i Marokko til Lagos i Nigeria. Har jeg stiftet virksomheden NornGuest Ventures, med fokus på foredrag og udvikling af bæredygtige forretningsmodeller målrettet Nigeria.

Jørgen Christian Wind Nielsen
Besøgte det sydlige afrika første gang i 1971 og har siden været der mange gange. Har familie i Uganda og overvejer at igangsætte aktiviteter i relation til Uganda. Er involveret i en forening, der hedder Børn i Afrika.

Michelle Dahl
kandidat i Interkulturelle Markedsstudier fra Københavns Universitet og Copenhagen Business School har fokuseret afrikanske lande især Ghana, Elfenbenskysten, Marokko og Kenya. Har været i praktik på den danske ambassade i Nairobi, Kenya.

Sandra Petersen
Har selv lavet feltstudie i Lusaka, Zambia, omkring Zambia om informationssamfund. Arbejder jeg ved Global River Center, som bygger unikke center-koncepter i Afrika syd for Sahara.

Sven Nørgaard
Har været eksportansvarlig for Kosan Crisplant i Afrika og boet i Cameroon i 15 år, og er stadig involveret i et konsulentsburea. Har bygget et turist velbesøgt Lodge i Limbe. Har arbejdet eller besøgt alle større lande i Afrika og boet i Algeriet fra 1984 til 1987.

Sarah Wanjeri Bæk
Kommer fra Kenya, men har boet i Danmark i mange år. Har god erfaring med at gennemføre projekter, og  planlægge på et tidspunkt at flytte tilbage til Kenya mhp at starte business op.

Ransom Lekunze
Mange års erfaring med international udvikling og vidensdeling, og forbedring af livvilkår i Afrika. Har ledet flere forskningsprojekter omkring udvikling. Har mange års  undervisningserfaring indenfor innovation, entrepreneurship, Projektledelse, CSR, Agrobusiness, bæredygtighed, Fair Trade og globalisering. Er gæsteprofessor ved universiter i Ghana, Sydafrika, Uganda, Kenya and Cameroon. Led several development research projects in Africa

Anders Frank
Har drevet virksomhed i Liberia siden 2012. Fiskeri, byggeri og nu mineraler

Simon Engelbrecht
Aktiv i Østafrika siden 2004. Har startet selskaber i Kenya og Uganda inden for Ecommerce, IT & telekommunikation. Har arbejdet med Safaricom, MTN, Telesom, Vocacom m.fl. Medopstarter af mb96 i Nairobi.

Jesper Kehlet
Ejer af CuroGens og har vi for nogle år tilbage oprettet en afdeling i Ghana med en række medarbejdere. Vi arbejder med software udvikling og rådgivning af kunder i Vestafrika, Europa, USA og Asien.

Mikkel Rytter Poulsen
Var i 2008-09 i Zimbabwe med Mellemfolkeligt Samvirke som Information Officer. Var ansvarlig for IBISs Vestafrika-kommunikation (Liberia, Sierra Leone, Ghana). Har, med Zimbabwe som udgangspunk, arbejdet som fotograf, freelancejournalist og konsulent i den periode. Fik i 2013 fik  et konsulentjob for den canadiske ambassade i Zimbabwe. Har siden 1. januar 2016 har jeg været ansvarlig for kommunikation og projektledelse hos Bestseller Foundation – en fond der bl.a. investerer i det Østlige og sydlige Afrika.

Karsten Schackinger-Solaas
Handelserfaring fra Nigeria, Ghana og Elfenbenskysten. Stiftede i 2015 Out-Growers Tanzania Ltd mhp processing af cashew nødder med involvering af farmerne. Driver selskabet fra Tanga i Nordlige Tanzania, hvor der pt produceres BioFuel udvundet fra Cashew Waste

Frederik Søndergaard-Jensen
Født i Luanda, Angola og tilbragte sine første 10 år i Angola. Har under ansættelse hos IBM været i Afrika flere gange. Flyttede i 2014 med familien til Afrika og har siden 2016 haft eget firma, FSJ Solutions, med kunder i Sydafrika, Zimbabwe, Tanzania og Kenya.

Jørgen Skov
startede erhvervskarriere som 16-årig i ØK med fokus på salg af Mercedes biler i Ghana. Var senere involveret i at udvikle og sælge et stort fiskeriprojekt til premierministeren i Eastern Region of Nigeria. Har bestyrelsesplads i Global River Centers’ Advisory Board.

Brian Muggeridge Andersen
Har igennem 7  år boet i Nairobi og Accra og arbejdet med direkte investeringer, virksomheds-opstart og bestyrelses-arbejde i en række forskellige industrier. Har siden  2014  haft ansvar for en investerings-forening med investeringer i børsnoterede selskaber i Kenya, Egypten, Marokko, Senegal, Botswana og Nigeria.

Jan Pierrel-Boas
Har i de seneste 5 år arbejdet med eksport til Nord og vestafrika, først hos Nilfisk og siden hos FLSmidth. Har stor passion for Tunesien.

Brian Baptista
Født i Kenya og har boet 25 år i Danmark. Har haft en række lederstillinger i større danske virksomheder. Medlem af afrikaselskabets bestyrelse

Paul Olutokunbo Kristian Henckel-Ojo
Har været frivillig for WWOOF Nigeria i et halvt år. Samarbejder med Fantsuam Foundation der arbejder for at udrydde fattigdom og ulighed gennem integrerede udviklingsprogrammer og community networks.

Gustav Hammer Kjølsen
Har besøgt Egypten, Tanzania. Planlægger rejser og at arbejde i Afrika. Har  stor interesse for Afrika pga. forfærdres aktiviteter i bl.a. Ghana.

Toke Møldrup Wolff
Har KA og PhD fra Center for Afrikastudier, Københavns Universitet. Har en Master i ‘Africa and Intl. Development‘ fra Edinburgh Univeristy. Geografisk er forskningen fokuseret på Afrikas horn (Somaliland). Har boet og arbejdet i Tanzania i sammenlagt 3 år.

Henrik Sonne Petersen
Har arbejdet 5 år i Ethiopien i perioden 2001-2005. Kontakt til flere universiteter i Østafrika. Medlem af All African Conference of Churches netværk og deltager i Program for Christian Muslim Relations in Africa, PROCMURA. Har udført feltarbejde i Østafrika i 2014 mhp holdninger til “den religiøse anden

Mikael Birk Jensen
Har fungeret som rådgiver på større infrastrukturopgave i Tanzania, Kenya og Uganda. Er senest blevet involveret i projekt vedr. nye broer i det nordlige Ghana. Interesseret i Afrikas natur og kultur og har et ønske om at udbrede kendskabet til Afrika.

Mikael Molander
Rådgiver afrikansk ambassade omkring turisme i norden – og har desuden en række turistprojekter i Uganda. Se hjemmeside.

Ilse Kirk
Antropolog med Vestafrika – specielt Nigeria – som speciale. Har boet i Nigeria i 3 år.

Jean-Jacques Basse
Kommer fra Senegal.

Lisbeth Morell
Har boet og undervist 3 år i Kakamega, Kenya og har rejst flere gange i Kenya, Etiopien, Namibia og Sydafrika. Har desuden medvirket i et skolebyggeri i Woldia, Etiopien, i samarbejde med Red Barnet.

John Harden
Har gennem tiden rejst i Egypten, Mali, Rwanda, Nigeria, Mozambique, Tunesien og Marokko både som privatperson og i forbindelse med arbejde.

Bo Svanborg
har boet i Swaziland 3 år som leder af en special afdeling under UNDP. Har udført rådgivnings opgaver i Ghana og for UM i Tanzania. Driver forretning i Sydafrika, Mozambique, Tanzania, Uganda og Namibia.

Zikoh Kouassi-Zessia
Kommer fra Cote d’Ivoire

Sven Ole Rosenkilde
Stor interesse for Afrika

Richi Wagner
Har uddannelse somfieldguide og ejer firmaet RichisAfrika. Har boet sammenlagt 14 år i Sydafrika og har ejendom i landet.

Torben Ravn Rasmussen
Startede for 30 år siden en fluebinderworkshop igennem Danida og Dansk industri, med B2B programmet, i Uganda. Opholder sig ofte i Kampala og er i gang med at starte lystfiskerferier (efter Nilaborrer)

Tor Hjorth-Falsted
Har boet og arbejdet i Afrika (Tanzania, Uganda, Kenya, Madagaskar) de seneste godt 15 år. Har senest været bosat i Madagaskar.

Bo Koch-Christensen
Arbejder med Afrika i Bambwa Group og især med henblik på at bygge bro mellem Afrika (primært Ghana, Liberia og Kenya) og Danmark.

James Bannan
Driver en fond for i Coeli Frontier Markets og har investeret i afrikanske børsnoterede aktier i 10 år med regelmæssige rejser til Afrika syd for Sahara og Nordafrika.

Bolette Christensen
2015 Bestyrelsesmedlem i IDGF-Denmark. CEO for BØRNEfonden – der havde jeg 800 medarbejdere i 5 vestafrikanske lande (Togo, Burkino Faso, Mali, Kap Verde og Benin). Har gennem mange år i Dansk Idustri været i forskellige afrikanske lande og undervist personer med tilknytning til de lokale arbejdsgiverforeninger.

Andreas von Bülow
Læser pt. supply chain management og er meget interesseret i at arbejde i Afrika. Har desuden besøgt Marokko, Egypten og Kenya

Allan Mortensen
Har boet 4 år i Ghana og 1 år i Nigeria. Driver forretning i Øst og Vest Afrika for Vestergaard SA – har rejst og drevet forretning i de fleste afrikanske lande siden 2000.

Nana K. Oteng-Agyei
Født og opvokset i Ghana.

Tage Dalsgaard Jensen
Honorær konsul for Elfenbenskysten siden 1987.

Elizabeth Boye
Har arbejdet i Øst (især Zimbabwe og Tanzania) og Vestafrika siden 1997. Arbejder som rådgiver med “Investing for Impact” forretningsudvikling, men speciale i værdikædeoptimering og inkluderende forretningsmodeller for investorer, udviklingsbanker og -institutioner og multinationale selskaber.

Bo J. Bleeg
Har arbejdet i og med afrikanske forhold i mere end 20 år. Har boet i Tanzania 1997-99 og i Uganda 2016-17. Har indenfor de seneste 5 år – sammen med 2 Kenyanske partnere – opbygget en større eksportorienteret forretning af forskellige afgrøder (primært Chia Seeds) og produktion i Østafrika – samt opbygget et regionalt marked for samme afgrøder.

Hans-Henrik Skov
Har siden 2007 investeret aktivt i selskaber i Afrika som portefølje manager, først ved BankInvest og senere gennem eget firma Coeli. Har derved besøgt adskillige lande i Afrika.

Lars Kornbech
Boede i med forældre i Tanzania 1978-80. Har siden besøgt kontinentet mange gange. Blev i 2016 partner i Zanzibar Højskolen, en skandinavisk højskole i Tanzania stiftet i 2004.

Michael Mathiesen
Arbejdede i perioden 2008 til 2013 med rådgivningsopgaver i Ghana, Liberia, Sierra Leone, Guinea og Tanzania. Har desuden udført opgaver i Burkina Faso, DG Congo, Kenya og Sydafrika. Har siden 2017 arbejdet på etablering af det nordisk-afrikanske venture kapitalselskab Bambwa Group AB. 

Susanne van Hauen
Har som konsul for Jamaica også interesse for Afrika, da en meget stor del af befolkningen er af afrikansk oprindelse. Har desuden rejst en del i Afrika.

Cosmas Akpablah
Er fra Ghana og Togo og og har kendskab og erfaringer i disse lande

Jannik Hjarup
“Har Afrika under huden, i blodet og i hjertet”. Har boet og arbejdet i godt to år i Sydafrika (i  perioden 2008-2011). Har arbejdet med Botswana, Zimbabwe, Namibia med videre.  Forsøger at få kontinentet mere i medierne, og har som journalist skrevet for forskellige medier og organisationer, og berettet om alt fra politik til fodbold og svineavl. Betragter Johannesborg som sit andet hjem.

Einar Mark Christensen
Har været tilknyttet Fan Milk organisationen i perioden 1978 – 2014 og rejst intensivt på landene i Vestafrika. Driver et familiejet rejsebureau, Rickshaw Tours & Travel. med fokus på skræddersyede rejser til Afrika syd for Sahara.

Theresa Olesen
Arbejdede i 2012 i Sydafrika med advocacy og outreach. Frivillig ved en organisation i Zanzibar, Tanzania i 2014 og blev i 2015 forpagter af et hotel i Bwejuu. Arbejder p.t. på et social innovation projekt i Dar es Salaam.  Har arbejdet mange år i Senegal/ Gambia , og lidt i Zambia, Ghana og Congo. Er initiativtager til foreningen Syn for Sagen blev senere stiftet i 2012.

Bjørn A H Rosenvinge-Thürmer
Generalkonsul for Republikken Senegal i Danmark

Ariane Graff Bigler
Honorær konsul for Lesotho i Danmark

Steen Seierup
Har besøgt Kenya, Uganda, Seychellerne, Tanzania, Zambia, Malawi, Zimbabwe og Mauritius. Var på feltarbejde i Kenya i 1989 ifm et ph.d. projekt om økonomisk udvikling i mindre byer.  Arbejde i 1990’erne for Danida med at introducere udsendte til Kenya til landets politiske og økonomiske forhold. Formand for foreningen Vestkenyas Venner, som støtter to små landsbyer ved Victoriasøens nordlige bred (Asembo og Kagwena) med sponsorstøtte til uddannelse, sundhed, adgang til vand og landbrug. Gymnasielærer med fokus på Afrika.

Florence Charamba Christensen
Født i Zambia og vokset op i Zimbabwe. Har haft skolegang i både Europa og Afrika og har også haft business i begge verdensdele. Arbejder pt med et non profit projekt – All4Children – der skal hjælpe marginaliserede samfund i Zimbabwe. Arbejder desuden i et konsulentbureau, Afrika Consultancy, der skal hjælpe nordiske og engelske firmaer, der ønsker at etablere sig eller at ekspandere deres forretning primært i Afrika syd for Sahara.

Hugo Gaarden
Mange besøg i Afrika de seneste 50 år – privat og som journalist – og med en Land Rover rejse fra Cape Town til Cairo i 2016.

Lars Grunnet
Født i Nigeria og boet i Nigeria, Sudan og Tanzania. Søn til Niels Grunnet, det var med til at etablere Afrikaselskabet.

Gudrun Olsen
Har rejst rundt i Øst Afrika – Kenya, Tanzania, Uganda, Malawi og Zambia og har ambitioner om at stifte virksomhed i Afrika.

Monica Wrisberg
Er fra Uganda og har opstartet virksomheden African Beer, der er importør af øl fra Afrika mhp videresalg i de nordiske lande, samt til private arrangementer i DK. Laver desuden Hair Extension og alle former for flet.

Bent Michael Nielsen
Formand for Ingeniører uden Grænser i Danmark (IUG-DK). IUG-DK har stærkt fokus på Afrika, hvor der p.t. øjeblikket gennemføres humanitære aktiviteter i landene Sierra Leone, Tanzania, Kenya, Togo, Zimbabwe, Nigeria, Ghana m.f. opgaverne omhandler typisk vand, sanitet, hygiejne, energi, bæredygtighed, affald, fødevaresikkerhed, byggeri og uddannelse samt katastrofehjælp.

Sara Kobli
Er født i Elfenbenskysten, uddannet cand. mag i afrikastudier, København Universitetet, og medstifter for Gladsaxe African Village, en forening som arrangerer events i samarbejde med afrikanske ambassader og foreninger i Danmark. Har arbejdet med EU udviklingsbistand og har været på feltarbejde i Benin og Burkina Faso.

Jørgen Dan Jensen
Har været ansat i IFU i ca. 33 år har i den forbindelse jeg arbejdet med investeringer
i Afrika og især i Sudan, Kenya, Tanzania, Nigeria, Ghana og Egypten. Har siddet som bestyrelsesmedlem i 15 afrikanske selskaber i perioden 1975-2009. Medforfatter på bogen: “Afrikas vej fra bistand til velstand?” (DJØFs Forlag 2011).

Jørgen Løvgret
Områdechef i Uganda 1968 til 1971 for SAS . Dansk konsul med samtidig repræsentation af Sverige i Uganda i perioden 1969 til 1971. Derefter områdechef for SAS i Tanzania 1971 til 1975. Udgivet bogen “Ruteflyet der snød Idi Amin” 2017.

Jørgen Laustsen
Har tidligere stået i spidsen for Nokia Networks i Africa, som divisionsdirektør i Rambøll. Har startet et tower co (telekommunikation) op i Nigeria samt etableret egen virksomhed indenfor ‘renevable energy’ i Nigeria.

Marianne Wung-Sung
Har arbejdet i 15 år som CEO i DanAdopt, med adoptionsformidling af børn. I Afrika har hun arbejdet intensivt med især Etiopien, Kenya, Sydafrika og Senegal. Hun er uddannet syge- og sundhedsplejerske, og brænder for udsatte børns vilkår.

Happy K. Djebou
CEO for Afriscanlink, og har bl.a. arbejdet i 15 år med rådgivning til firmaer der investerer i bæredygtige løsninger i ’emerging market’ i Vestafrika med markedsadgangsstrategier, marketing og partnerskibsformationer.

Flemming Rasmussen
Var i perioden 1971-1975 udstationeret i Sydafrika af Ø.K.,  som leder af træafdelingen i Durban. Grundlage firmaet TWT (Tropical Wood Trade) GmbH i Flensburg, som varetager det verdensomspændende salg af West Afrikansk hårdttræ.  Er Managing Director for Flensburg kontoret. Webside: www.twt-timber.com.

Sten Steensen
Har arbejdet i 35 år i Udenrigstjenesten, herunder som udstationeret på ambassaden i Lagos i perioden 1982-85. Han er partner i et udviklingsfirma som bl.a. har kontakter i Nigeria og Ghana. Landene besøges med regelmæssigt med fokus på agroindustri og telekommunikation.

Mette Gerhardt
Har sammen med Mads Hoeg været udstationeret i Elfenbenskysten, Syd Afrika, Benin, Burkina Faso, Algeriet og pt Angola. Hun har desuden rejst en del på kontinentet de sidste 20 år og har besøgt 26 lande. Fornyligt bested hun Kilimanjaro.

Jacob Lennheden
Brugt sammenlagt 2 år i Afrika og besøgt 15 forskellige lande. Herunder læst økonomi i Ghana, startet en NGO i Sierra Leone (www.gmin.org), arbejdet for Børnefonden været CEO (Yum Kenya), iværksætter (Innovate Kenya) og konsulent i forbindelse med en række IT Startups. Har desuden produceret kortfilm om Unge kvindelige tech-programmører i Kenya.

Bo Benemann Bischoff
Har boet og arbejdet i Angola og Somalia, med mine- og ammunitionsrydning hhv. for HALO Trust og Danish Demining Group. Har lavet konsulentopgaver for organisationer og virksomheder i Kenya, Tanzania, Uganda, Rwanda, Burundi, Eritrea, Etiopien, Sudan, Syd Sudan og Mali – med hovedfokus på Risk Management.

Thomas Amter
Har boet i Kenya siden 2007 og arbejder som BBC News journalist på tværs af det Afrilanske kontinent.

Erling Rasmussen
Tidligere adm. direktør i Danagro Adviser, et selskab ejet af Carl Bro Gruppen og Agroinvest. Erling har boet i Etiopien, Swaziland, Uganda, Kenya og Namibien, hvor han har arbejdet for i Danida, EU og FN.

Jette Fredensborg
Har arbejdet i Etiopien, Swaziland, Uganda, Kenya og Namibien i 15 år som bl.a. konsulatsekretær, lærer og restauratør.

Thomas Mortensen
Har været udstationeret i Kenya og i perioden 2004-2009 haft et firma som blandt andet importerede fairtrade produkter fra Sydafrika og har været involveret i nogle B2B danida projekter i Uganda. Stiftede ofr nyligt Agent-Green som fokuserer på import/eksport af grønne fødevarer produkter indenfor kategorien ” sundhed, fairtrade, økologi. Har en master i Afrikastudier fra Københavns universitet.

Elin Holten Herd
Har boet i Kenya siden 1966 og har rejst meget rundt i Afrika og ikke mindst Kenya. Åbnede i 1985 eget firma indenfor hotelbranchen. Bor i Karen, Nairobi, i vinterhalvåret.

Heniz Scherers
Har fungeret som freelance-Rejseleder i Togo, Benin og Burkina Faso og Namibia. Har været landedirektør for BØRNEfonden (10 år i Togo og 2 år i Burkina-Faso / Vestafrika). Konsulent for EMIDAN (fødevarer og emballage) i Bamako/Mali – Vestafrika og administrerende Direktør i CEREKEM EXOTIC (dyrkning og frysetørring af krydderurter) i Togo-Vestafrika. Kandidat i Menneskelig udvikling fra l´Universiteté de Toulouse ”Le Mirail”.

Niels Jørgen Frank
Har besøgt kontinentet flere gange.  

Flemming J. Jørgensen
konsul i Danmark for Kingdom of Swaziland siden 1980

Ole Hammer Mortensen
Har siden 1972 sendt rejsende til Afrika hovedsaglig som forretningsrejsende. Har rejst mange gange til forskellige destinationer fra Ægypten til Sydafrika. Har gennem TUI været bestyrelsesmedlem i TUI Sydafrika og rådgivet TUI Nordafrika.

Anders Peter Hansen
Har opholdt sig i en række lange siden 1993 herunder Ghana, Nigeria, Kenya, Tanzania, Angola, Gabon, Uganda og Liberia. Har boet i Sierra Leone siden 2000 og driver her to ehvervsdykker firmaer  – Classdiving Ltd. og Scandive Ltd. i Ghana.

Jeanineke Dahl Kristensen
Har stor interesse for Afrika, som kontinent og kendskab til en række af dets lande. Har bl.a.  arbejdet i  15 år Udenrigsministeriet, og  havde ansvar for udviklingsprojekter i bl.a. Afrika indenfor landbrug, fiskeri og dertil knyttede sektorer så som miljø, microfinas, privatsektoren, gender etc.

Jonas Kouassi-Zessia
Kommer fra Elfenbenskysten. Har arbejdet for Udenrigsministeriet med udstationering i Kairo, Canada og Danmark fra 1994 til 2002. Fungerer i dag som senior pastor i Protestant Baptist Church i Danmark.

Peter Horne Zartsdahl
Jeg er uddannet cand.mag. i Afrikastudier fra Københavns Universitet og ph.d.-stipendiat ved Roskilde Universitet og Forsvarsakademiet. Forsker i civil-militær samtænkning i stabiliseringsoperationer med særligt fokus på Afrikas Horn. Har tidligere arbejdet og forsket i Mali, Sydsudan, DR Congo, Somaliland, Rwanda, Uganda, Kenya og Tanzania. Er p.t. bosat i Kenya, og har tidligere boet i Juba, Sydsudan.

Nina Lund Hansen
Har i de seneste 3 år arbejdet på l’Ambassade de Côte d’Ivoire i København.

Jakob Bejer
Har boet & arbejdet i Lagos, Nigeria siden 2001 og har siden 2004 ejet Heidelberg Nigeria Ltd., som er et distributions- & service firma, primært i den grafiske branche (sælger og vedligeholder grafiske maskiner, primært for Heidelberger Druckmaschinen AG, Tyskland) med ca. 40 ansatte og base i Lagos. Virksomheden opererer også i flere nabolande i Vestafrika.

Gyda Kongsted
Har i en lang årrække arbejdet hos IFU og siden 2013 været formand for IFU-SeniorKlub. Har kontakt til en dansk løveekspert i Kenya.

Lisa Bjerregaard
Har særlig interesse for løveforskning i Kenya, og er mor til en dansk løveekspert.

Peter Faber
Rejste i Afrika i 1976 – 1986 som eksportsælger.  Startede eget firma i 1991 med export til Haiti af dagligdagsvarer under eget varemærke TAP-TAP. Det afrikanske kontingent især Vestafrika udgør i dag størstedelen af forretningen, som i dag også udgør en mængde fødevarer hovedsageligt af oprindelse i Asien.

Jens Christian Høgel
Har i seks år været res.rep of UNDP i Ouagadougou. Har boet to år i Nairobi som chef for UNEP’s afdeling for forørkning.  Har forhandlet et større lån fra Nordiska Investeringsbanken til kraftstation i Morupule, Botswana. Har seks gange haft længere ferieophold i Botswana

Hans-Jørgen Nyegaard
har boet 12 år i Afrika (2 år i Niger for UNDP, 4 år i Kenya for IFC og 8 år i Zimbabwe for IFU). Har i IFU-regi primært beskæftiget sig med projektfinansiering for projekter i Afrika.

Jens Lund Sørensen
Arbejdede i 1973-1994 for IFU senest som vicedirektør. Var i 1989-1990 leder af IFU’s kontor i Togo (Vestafrika og Centralafrika). Var i perioden 1994-2007 adm.direktør for Nordic Development Fund i Helsingfors (udviklingsinstitution etableret og finansieret af de fem nordiske lande med fokus på Afrika). Fortsat tilknytning til IFU med ad hoc opgaver med fokus på Afrika.

Benedikte Steenstrup
Har haft flere rejser og ophold i primært Syd Afrika

Rikke Nöhrlind
Jeg har arbejdet i Tanzania fra 81-86 hvoraf i 3½ år på Danish Volunteer Training Centre (MS). Satte derefter to butikker op i Arusha.  Har arbejdet for FN (UNSO i Kenya med bl.a. nomadebefolkninger og ørkenspredning, og har arbejdet som programkoordinator for det sydlige Afrika i Folkekirkens nødhjælp. Har en Master i Afrikastudier fra Københavns Universitet.

Claudine Zbinden Hansen
Har mindst 20 års Afrikaerfaring gennem udsendelser via UM, Børnefonden, CARE Intl og Mercy Corps i Uganda, Kenya, Syd Afrika, Togo, Benin, Burkina Faso, Mali, Rwanda, DR Congo, Niger, Morocco og Kap Verde som kontrollør.

Michael Koefoed
Har som studerende i 1974 rejst gennem Sahara i en veteranbil. Har boet og arbejdet ca. 10 år i Afrika i perioden 1984-2004, og har bl.a. solgt enzymer i Sahara, designet lærlingeuddannelse for analfabeter, indført renere teknologi i små og mellemstore virksomheder m.v.

Lars Therkelsen
Oldebarn af danskeren Peter Aarup, som Karen Blixen kaldte Gamle Knudsen i “Den Afrikanske Farm”, og som i følge flere kilder, var den første dansker i det tidligere British East Africa, nu Kenya, hvor han blev pionér på en række områder. Er tæt på at have afsluttet en større research, for at finde den fulde historie om Gamle Knudsen.

Julia Riskær
Har haft adskillige rejser i det sydlige og østlige Afrika og nogle kortere besøg i Egypten og Marokko.

Chernoh Jalloh
Født i Freetown, Sierra Leone, og har boet i Danmark siden 1984. Er kandidat i International Udvikling og Media/Kommunikation fra Roskilde Universitet. Har været i Guinea, Gambia, Senegal, Mozambique, Lesotho og Swaziland og har stor for interesse i bæredygtig udvikling og CleanTech.

Lars Zbinden Hansen
I har besøgt adskillige lande i Afrika. Har siden 1992  kontinuerligt indtil 2015 arbejdet og opholdt sig i Afrika med bopæle i Uganda, Sydafrika, Marokko, Kenya, Togo og Rwanda. Jeg har arbejdet og besøgt i alt 28 lande på kontinentet.

André Sonnichsen
Politisk analytiker (Ph.d) og konsulent der gennem 15 år arbejder med fokus på Afrika. Har boet 23 år i Afrika i Tanzania, Kenya, Namibia og Sydafrika.

Peter Albeck
Har arbejdet med shipping i Afrika siden 1967 og er stadigvæk aktiv i branchen. Har været bosat i Elfenbenskysten fra 1972-75, samt i Lagos 1983-04. Har rejst over hele Vest Afrika i alle årene.

Bonnie Jensen
Har arbejdet i diverse rejsebureauer med rejser til Kenya og har besøgt landet i flere omgange. Hun er meget interesse i dyrelivet – især udryddelsestruede arter.

Poul Erik Larsen
Har rejst en del i Kenya og har planer om at opstarte en virksomhed i landet.

Jacob Rosdahl
Har været udsendt som kommunikationsrådgiver i Uganda i 3 år for Action Aid. Siden har han arbejdet for ADRA og sidder nu i Ulandssekretariatet. Begge steder er Afrika en stor del af porteføljen.

Kristian Lybæk
Bor i Arusha, Tanzania, hvor han arbejder med safari og som ledelseskonsulent.

Poul David Videbæk
Har siden 2006 rejst meget i Østafrika og har etableret 2 virksomheder i Kenya. Den ene virksomhed er et kafferisteri, der er et datterselskab af Coop Danmark og den anden sælger sporbarhedssystemer til kaffeindustrien.

Pernille Hamilton
Har været i Nyati Camp i Sydafrika og har haft hus i campen siden 2003.

Andy Vels Jensen
Har boet i Nairobi og Dar-es-Salaam i perioden 1966-1969, mens hans far arbejdede som flyveleder og “state painter” for Præsident Nyere. Andy blev udsendt til Sydafrika som adm. direktør for ØK’s aktiviteter i Afrika syd for Sahara fra 1996 – 2001. I samme tidsrum var han honorary generalkonsul for Danmark i Sydafrika.

Claus Resen Steenstrup.
Har drevet virksomhed i Afrika gennem mange år og bor nu i Cape Town.

William Schack Axelsen
Geografi-studerende fra Københavns Universitet med særlig interesse for Afrika syd for Sahara. Han har lavet frivilligt arbejde i Cape Town.

Kirsty Buxbom
Har arbejdet i flere år på forskellige udviklings- og kapacitetsprojekter, der fokuserer på handicappede i Rwanda.

Jørgen Assenholt
Har besøgt en del afrikanske lande og har opholdt sig 3 år i bushen i Botswana under primitive kår. Han har også beskæftiget sig med gadebørn i Sydafrika.

Mia Schomacker-Hoff
Har boet i Kenya i 2013-2014 i forbindelse med etablering af projektet Momentum Trust, hvor small-scale farmers uddannes i landbrug og forretningskundskaber.

Søren Ramussen
Grundlægger og ejer af rejsebureauet Albatros Rejser. Har desuden stor indsigt i vildtforvaltning i Afrika syd for Sahara.

Kenneth Hvolbøl
Har rejst flittigt i Afrika syd for Sahara igennem mange år. Han har stor interesse for både Afrikas natur og kultur.

Niels Vinding
Voksede op i Østafrika sidst i 1950’erne og opholdt sig i Elfenbenskysten i 1970’erne. Han er erhvervsmæssigt involveret i et par større solcelleprojekter i Afrika som (måske) realiseres indenfor de kommende år.

Susanne Fog Pedersen
Har boet i Durban, Sydafrika i perioden 1991 – 1995.

Steen Christian Pedersen
Har arbejdet med shipping i Sydafrika i perioden 1991 – 1995.

Mariann Albjerg
Har rejst som turist i Sydafrika og Zimbabwe. Hun har observeret og dokumenteret total solformørkelse i Zambia 21. Juni 2001 for NASA.

Andreas Duborg Christiani
Har opholdt sig i Afrika i 38 år i Kenya, Tanzania, Nigeria og Malawi. 33 år for
ØK og 5 år som medejer af et firma i Malawi.

Michael Heine Tilma
Har siden 2002 været bosidende i Mozambique pga. arbejde og har desuden opholdt sig 2 år i Botswana.

Cathrine Krogh
Har i 1994 arbejdet for Danida på et projekt i Harare i Zimbabwe og har desuden besøgt Sydafrika, Lesotho, Mozambique, Botswana og Zambia.

Henrik Flensborg
Udsendt af ØK til Durban, Sydafrika i 1971 og har siden 2008 været engageret i virksomheder i Cote D’Ivoire. Gift med Robyn Tarrant Flensborg.

Marianne Buhrkal Sørensen
Har boet i Tanzania fra 2006 – 2009, hvor hun arbejdede som kommunikations-rådgiver for MS Tanzania. Marianne har siden etableret sit eget firma CEPP branding, hvor hun bl.a. har arbejdet på projekter i Tanzania, de øvrige Østafrikanske lande, Malawi og Swaziland.

Flemming Nuri Møller
Sagsbehandler på Kampsax og har arbejdet i Nigeria og Ghana i perioden 1975 til 1979.

Janne Møllenbach
Har boet i Nigeria og rejst med Jens Erik Møllenbach.

Jens Erik Møllenbach
Har boet i Nigeria fra 1996 til 2011, hvor han har bestredet direktør-, bestyrelses- og tillidsposter i en række virksomheder og organisationer. Har derudover besøgt mange Afrikanske lande over hele kontinentet.

Brigitta Volsted Rick
Hun har stor interesse i Afrika og har gennem flere år foretaget rejser i flere lande i det sydlige Afrika, senest Uganda i 2014.

Per Carøe
Har siden maj 2003 været Country Manager Nordic & Baltic i Kenya Airways. 

Finn Bo Poulsen
Har i de sidste 25 år arbejdet med turisme til Afrika for bureauer i Danmark og i Afrika. Populær foredragsholder med fokus på rejser i Afrika syd for Sahara. Har Facebook-siden https://www.facebook.com/dansksafariklub.

Mathias Søgaard
Cand.mag i Afrikastudier ved Københavns Universitet. Han har boet i Ghana over flere omgange i sammenlagt næsten 2 år, senest i forbindelse med indsamling af data til sit speciale.

Birgitte Søndergaard
Længere ophold i flere sydafrikanske lande, herunder Uganda, Tanzania, Mozambique, Angola og Sydafrika. Hun har også være på mange besøg i Zimbabwe.

Palle Søndergaard
Har  i forbindelse med arbejde hos henholdsvis Carl Bro og FLSmith opholdt sig i længere perioder i Uganda, Tanzania, Mozambique, Angola og Sydafrika. Han har også besøgt Zimbabwe mange gange.

Jens Peter Boesen
Har levet i Afrika af to længere perioder. Først som frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke i Kenya og siden som praktikant på den danske ambassade i Pretoria.

Lotte Ærsøe
Har i flere omgange boet og arbejdet i flere afrikanske lande – Zimbabwe 1980-81, Mozambique 1988-91, Sydafrika 1992-98 og Vestafrika 2009-11. Arbejder i IBIS som kommunikationsmedarbejder og som fotograf.

Allan Parbst
Har rejst i Kenya, Tanzania, Sydafrika og Lesotho, og har jeg en omfattende privat samling af litteratur om så godt som alle aspekter af Afrika.  Er bestyrelsesmedlem i afrikamediet www.afrika360.dk.

Kim Højgaard Rasmussen
Har boet og arbejdet i Afrika fra 1991 til 2012 i en række forskellige virksomheder. Han er forfatter til bogen “Billedet hænger skævt” (2013), om hvordan tingene fungerer eller nogle gange ikke fungerer i Afrika.

Martin Buch Larsen
Dansk/Svensk rejseentusiast, medie, menneskerettigheds- og udviklingsarbejder med fotografi, film og skriverier fra mere end 20 afrikanske lande på CV’et. Har boet og arbejdet i længere perioder i Rwanda, Namibia, Zimbabwe og Mozambique.

Emine Christensen
Har boet flere år i Afrika med ophold i bl.a. Kenya, Tanzania, Uganda, Sydafrika, Namibia i forbindelse med FN-arbejde.

Christian Høegh-Guldberg Hoff
Har arbejdet med Afrika siden 2010 med fokus og erfaring inden for mikrofinansiering til small-scale farmers i Uganda og Kenya og landbrugsprojekter i Vestkenya, Siaya.

Jens Kjærgaard
Har som entreprenør arbejdet i Somalia 1982-86, i Gambia 1989-90, i Tanzania 1990-91 og igen i Tanzania 1998-2000.  Har siden arbejdet med international forretningsudvikling i bl.a. Afrika.

Sven Riskær
Direktør i IFU 1978-2006. Vicepresident Afrika, IFC, 1983-85. Medforfatter af ”Afrikas Vej – fra bistand til velstand”.

Ellen Margrethe Løj
Som leder af FN’s samlede indsats i Liberia er hun den højst placerede dansker i FN-systemet.

Camilla Hebo Buus
Bor i Zambia på tolvte år. Arbejder med kommunikation – og har et online ezine (www.zambia-weekly.com).

Jesper Søe
Har beskæftiget mig med Afrika som journalist i 40 år. Dels for Ritzau, dels for Kristeligt Dagblad. Stifter af nyhedstjenesten www.u-landsnyt.dk i 2003.

Anders Bastholm
Kulturgeograf med fokus på Afrika (bl.a. via Afrikastudier). Arbejdserfaring fra Uganda i 2005 og har siden besøgt landet gentagne gange. Forskning i Zambia i 2007 og har desuden undervist ved Center for Afrikastudier.

Lasse Bolander
Har rejst en del i det østlige og sydlige Afrika. Følger udviklingen i området og har som formand for FDB interesse for salg af varer fra Afrika.

Monica Mahona
Har boet 7 år i Tanzania, har gennemrejst landet på kryds og tværs. Har handlet med ædelstene og gennemført et par oplysningsprojektet i landet.

Ove Nielsen
Har arbejdet i Botswana og Mozambique for Mellemfolkeligt Samvirke og redigerer en hjemmeside om Afrika: www.ovesafrika.dk

Henning Morgen
Virksomhedshistoriker i AP Møller Mærsk. Han har skrevet den interessante historie om Sukkerkompagniet The Tanganyika Planting Company Ltd., der blev grundlagt af A.P. Møller i 1930.

Holger Bernt Hansen
Professor, cand.theol. og dr.phil., Center for Afrikastudier og formand for Danida-Rådet.

Dirk Lund Christensen
Har arbejdet med forskning – primært Kenya og Tanzania.

Karen Hammer, Virum
Filmoptagelser i Afrika, eventyrer, foredragsholder og meget mere.

Peter Beck Christiansen, Fegen, Sverige
Tidligere EU Ambassadør i Afrika.

Karl Harbo, Saltum
Ophold i Gambia, Ethiopien, Uganda, Tanzania og Botswana.

Erling Rasmussen, Frederiksberg
I Afrika for FN, Danida, Verdensbanken og ADB.

Mathias Nørvig, København
Medforfatter til ”Africa incorporated”.