São Tomé og Príncipe.  Ankom til en afslappet hovedstad, find uberørt natur. Vandre gennem skjulte dale, se endemiske fugle, slentre rundt om ækvator eller dyk til revene på de syv klipper. Nyd det lokale køkken inspireret af vores traditioner mellem Afrika, Portugal og Brasilien. Svøm ved krystalklar Lagoa Azul, på den ensomme Praia Boi eller på Ækvatorial Praia Café. Slap af med verdens bedste kaffe. En biodiverse destination for øko-turisme i Afrika.

Hvorfor gøre forretninger i São Tomé and Príncipe  og hvad er mulighederne?

São Tomé og Príncipe er en lille ønation beliggende i Det Afrikanske Horn. Selvom landet er lille, er der stadig muligheder for at gøre forretninger der. Her er nogle grunde til at overveje at gøre forretninger i São Tomé og Príncipe:

  • Gunstig beliggenhed: São Tomé og Príncipe er strategisk beliggende midt i den sydlige del af Guineabugten, og derfor kan det fungere som et naturligt knudepunkt for handel og investering mellem Vestafrika og Sydamerika.
  • Turisme: São Tomé og Príncipe har en økonomi, der er meget afhængig af turisme. Landet har en betydelig mængde smukke strande og økologiske vartegn, og der er et stort potentiale for yderligere turismeudvikling.
  • Naturressourcer: São Tomé og Príncipe har også rige naturressourcer som fx kaffe, kakao, oliepalme og palmeolie. Disse kan give muligheder for investeringer i landbrug og fødevareproduktion.
  • Fiskeri: Fiskeri er en af de vigtigste industrier i São Tomé og Príncipe. Der er en rig biodiversitet i havene omkring landet, hvilket kan give muligheder for udvikling af fiskerisektoren og fiskeriprodukter.
  • Økonomisk udvikling: São Tomé og Príncipe har et stort behov for økonomisk udvikling og modernisering. Der er muligheder for at investere i infrastrukturprojekter, herunder havne, lufthavne, veje og kommunikationsnetværk.

Det er vigtigt at bemærke, at São Tomé og Príncipe stadig står over for udfordringer som fx begrænset infrastruktur, politisk ustabilitet og høje omkostninger. Men med den rette tilgang og forståelse for landets unikke situation kan der være betydelige muligheder for at gøre forretninger i São Tomé og Príncipe.

 

questions-2132217__34011-39
Vil du gøre forretning, er her reglerne og viden
220px-Sao_Tome_Cathedral_7_1622308580611
INTRODUKTION – VIDEN
220px-Dimanche_en_famille_sur_la_plage_des_Tamarins_Sao_Tome_411
LANDEPROFIL / ENGELSK
what_to_do11
OPLEVE – NYDE – SE – OPDAGE
Kategorier: Uncategorized

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *